Inlägg

Pärlor från Glommens Fiskekrog

Pärlor från Glommens Fiskekrog

Mat, dryck, musik & passion.

Det är krögarparet Margit & Lars Abrahamsson som driver Glommens Fiskekrog. För att kunna kommunicera tydligt med befintliga och potentiella gäster har man gett ut ett eget magasin, Glommen – Västkustens pärla. Detta för att kunna gå in på djupet på visioner, ambitioner och visa vad köket bjuder på.

Man tipsar även om allt som finns att upptäcka i Glommen, och sist men inte minst, ett späckat schema med alla artister för deras ”Sunset Concerts”. Louise Hoffsten, The Refreshments, LaGaylia Frazier och Daniel Lemma är exempel på några artister som gästade Glommens Fiskekrog sommaren 2016.

Winternet
Design, grafisk formgivning och projektledning.
Alex Bennheden
Skribent

Läs magasinet här

PS. Kolla även in Glommens Fiskekrogs hemsida (vi har gjort den oxå).

 

Pärlor från glommens fiskekrog