Så jobbar vi

Alla delar i din marknadsföring ska tala samma språk

Hemsidor, grafisk design och marknadsföring

Winternet Web & Reklambyrå ser till att alla delar i din marknadsföring hänger ihop och talar samma språk. För att stärka ditt varumärke är det viktigt att skapa igenkänning. Formspråket ska vara enhetligt och som en röd tråd löpa genom allt du uttrycker. Vi gillar lite extra när vi får vara delaktiga från start av ett projekt genom att ta fram idé, mål och strategi.

Det är ingen mening med att vara snygg i mörker

Vi designar hemsidor som vi programmerar i WordPress. Vi designar logotyper, grafiska profiler och trycksaker. Vi tar fram moodboards, färgprover, typsnitt, bilder och vi sätter strategier för närvaro på sociala medier. Vi skapar annonskampanjer och följer statistik.

Då alla våra uppdrag är olika, och vi specialdesignar för varje kund, har vi ett flertal samarbetspartners som vi anlitar vid behov. Och så har vi hela tiden marknadsföringstänket med oss, för det är vad det till slut handlar om. Att du blir hittad och framstår på det sätt du vill. Överallt. Det är ingen mening med att vara snygg i mörker.

Vi jobbar med stora och små.

Som reklambyrå får vi från många av våra kunder ett helhetsansvar: från analys, koncept, strategiarbete och planering till design, produktion och utveckling. Och vi gillar när vi kan vara med att påverka helheten och få en röd tråd i hela varumärkesdesignen. Men det spelar ingen roll om det är det lilla företaget eller det stora varumärket, det viktiga är att vi har samma mål och vision.

Vad kostar en hemsida?

Denna fråga får vi ofta vid första kontakten. Då svarar vi: Hur långt är ett snöre? Som beställare är det inte så lätt att veta att det är stor skillnad på en hemsida och en hemsida. Vi börjar därför med ett möte för att kunna ställa de rätta frågorna, så att allt blir rätt från början och för att kunna ge ett prisförslag.

Stolta leverantörer

Vi är stolta leverantörer till alla våra kunder. För vår del spelar det ingen roll om ni är ett litet eller stort företag, det viktiga är ett gott samarbete. Titta gärna på våra referenser där vi visar ett urval av våra kunder, tycker du om vad du ser är du alltid välkommen att kontakta oss.