Så jobbar vi med: Branding

Branding handlar om att skapa och förmedla en stark identitet

Logotype och varumärke

Det är viktigt att ha företagets vision i åtanke i allt man gör, och med konsekvent marknadsföring kan man skapa ett starkt varumärke. Vi gillar när vi kan vara med att påverka helheten och få en röd tråd i hela varumärkesdesignen.

Branding handlar om att skapa en stark identitet som inger förtroende för att kunna bygga en relation med sin målgrupp. Detta skapar ni genom allt ni säger, visar och gör.

För att stärka ert varumärke är det viktigt att skapa igenkänning. Formspråket ska vara enhetligt och som en röd tråd löpa genom allt ni uttrycker. I er grafiska profilmanual finns formregler för hur er logotype ska användas.

Vi älskar design. Vi gör logotyper och grafiska profiler, vi jobbar med typografi, bildmanér, färgpaletter, skapar grafiska element, grafiska manualer, trycksaker, tar fram förslag på papper med mera.

Re-design

Man behöver inte alltid uppfinna hjulet. En re-design är ett alternativ för er som har en etablerad profil men behöver en uppdatering och uppfräschning av befintligt material.

Kontakta oss, vi hjälper er att stärka ert varumärke!