Vi är Winternet

Vi jobbar långsiktigt med våra kunder

Winternet webbyrå och reklambyrå i Falkenberg

Vi är en blandning av webdesigners, webutvecklare, designers och grafiska formgivare. Vi skriver texter och jobbar med sökordsoptimering och SEO. Ni hittar oss längst upp i en vindsvåning i centrala Falkenberg och vår ambition är att arbeta långsiktigt och i nära samarbete med våra kunder.

Vi har varit med ett tag

Winternet webbyrå i Falkenberg grundades 1999 i Göteborg, och har under åren utvecklats från att vara en ren webbyrå till vad vi är idag: En web, design och reklambyrå som hjälper våra kunder med det mesta kring marknadsföring.

Vi ser att allt hänger ihop, och när vi har koll på allt behöver kunden bara gå till ett ställe. Det är när vi lär känna våra kunder och deras verksamheter som vi kan göra ett bra jobb. Då säkerställer vi att alla delar i marknadsföringen hänger ihop och talar samma språk. Vi har ingen säljare, utan har vuxit genom vårt arbete och kunders rekommendationer.

Winternet Webbyrå i Falkenberg

Vad gör vi hela dagarna?

Vi utvecklar webbplatser i WordPress och E-handelsplattformar i WooCommerce. Design av logotyper, grafiska profiler och trycksaker gillar vi också skarpt. Vi tar fram moodboards, färgprover, typsnitt, bilder och vi sätter strategier för närvaro på sociala medier, vi sätter annonskampanjer och följer statistik.

Från många av våra kunder får vi ett helhetsansvar: från analys, koncept, strategiarbete och planering till design, produktion och utveckling. Och vi gillar när vi kan vara med att påverka helheten och få en röd tråd i hela varumärkesdesignen. Men det spelar ingen roll om det är det lilla företaget eller det stora varumärket, det viktiga är att vi har samma mål och vision.

Winternet Webbyrå i Falkenberg

Våra samarbetspartners

Då alla våra uppdrag är olika och ibland kräver speciella anpassningar har vi ett tungt gäng av samarbetspartners som vi anlitar vid behov. Exempel på några är fotografer, copywriters, filmare, översättare, programmerare, illustratörer, musiker, tryckerier och PR-byråer.

Värden

Vi älskar design och det är ett av våra ledord, vi kan marknadsföring och har koll på ert företags helhet. Vi har gott kaffe, spelar grym musik och tycker själva att vi är ganska enkla att ha att göra med. Att krångla till det är inte vår grej.

Enkla till det

Världen är tillräckligt krånglig som den är, därför söker vi enkla och begripliga lösningar. Både i budskap och i den tekniska plattformen. Din marknadsföring är dagsfärsk och du ska själv kunna anpassa den för dagen.

Kultur

Kreativitet anpassad för verkligheten, gärna med lite humor. Det blir roligare för oss alla och det ska vara kul på jobbet!

Välkommen till oss!