Inlägg

Alla vill högre upp på Google

Alla vill högre upp på Google

Alla vill vi högst på Google, men hur kommer man dit?
Vi får dagligen frågor om vad som krävs för högre ranking på Google, hur man kan driva kunder till sin hemsida, var och hur ska man annonsera, hur mycket annonsering kostar osv. Innan man börjar att investera i annonsering bör man säkerställa att hemsidan är rätt byggd och att den har relevant innehåll.

Sökordsoptimering
Sökordsoptimering handlar om att ha rätt teknisk uppbyggnad av sin hemsida, ett relevant innehåll i text och bild, samt att arbeta med länkningar och uppdateringar. Om Google anser att din hemsida har relevant information som många söker efter kommer din hemsida hamna högt upp på sökträffarna. 

WordPress och SEO
WordPress är ett av de bästa content management system som finns när det gäller SEO. Genom att optimera titlar, beskrivningar, rubriker och bilder säkerställer du också att du presenteras på ett bra sätt i själva presentationen på Google. 

Marknadsföringskampanj
Vi sökordsoptimerar hemsidan och säkerställer att den har det relevanta innehåll som krävs. Vi väljer de sökord vi vill arbeta med och lägger därefter upp våra 3 ben: budskap, banners och budget och nu är vi redo att köra annonsering.

Slå oss en signal så berättar vi gärna mer om upplägget och hur vi kan hjälpa er att skräddarsy er kampanj.