Inlägg

Klättra på Google under semestern

Klättra på Google under semestern

Som företagare är vi alla mer eller mindre beroende av nätjätten Googles kraftfulla sökmotor. Hela 98 procent av svenskarna googlar nämligen efter information om företag och deras produkter och tjänster inför ett köp. Och vill man komma högt upp i ranking på Google så gäller det att ha en sökvänlig hemsida.

Börja klättringen

WordPress är världens vanligaste publiceringsverktyg, och ett av de mest populära tilläggsprogrammen till detta är Yoast SEO. Ett plugin som hjälper till att optimera hemsidans innehåll och som tillsammans med rätt teknisk uppbyggnad och relevant innehåll på hemsidan kan få sidan att klättra högt på Google.

Vi hjälper dig upp

Vi har jobbat med Yoast länge nog nu för att kunna säga att detta är det bästa sen kryddhyllan. Kontakta oss så berättar vi gärna mer och hur vi hittar bästa lösningen för er.