Case

På Peder & Co omfamnas du av varma färger och en avslappnad atmosfär

Peder & Co: Branding

På Peder & Co omfamnas du av varma färger och en avslappnad atmosfär

När vi gjorde den grafiska profilen för Peder & Co var tanken att överföra den hemma-hos-känsla som man lyckats skapa i restaurangen, med dämpade färger och en tydligare koppling till naturen och omgivningen. Då Peder & Co serverar modern mat, av utvalda råvaror och ofta från små producenter i närheten var detta något vi tyckte var viktigt att lyfta fram. Tanken var att behålla mycket av det som restaurangen redan var i form av stil och känsla, men att modernisera och framför allt lokalisera profilen till något som kändes mer familjärt och personligt.

Vad du ser är vad du får

Peder & Co drivs av Peder Andersson som har en väldigt stark anknytning till orten. Därför tyckte vi att det inte behövdes några omskrivningar när det kommer till namnet på restaurangen, som vi även fick äran att vara med och spåna fram. Vad du ser är vad du får och om du har vägarna förbi så är det inte alls omöjligt att det är Peder själv som välkomnar er.

En tidlös profil i klassiska sammanhållna färger med olika logotype varianter för olika behov. En tydlig igenkänning från skyltarna på taket, genom hela restaurangen till allt externt material som exempelvis hemsida och annonser.