Inlägg

Webbyrå i Falkenberg – WordPress och WooCommerce

Webbyrå i Falkenberg – WordPress och WooCommerce

Webbyrå & Reklambyrå i ett!

Winternet Web & Reklambyrå är en webbyrå i Falkenberg. Vi bygger hemsidor i WordPress och webbutiker i WooCommerce, och vi hjälper er med hela ledet. Skapar design, layout och struktur, vi skriver texter, tar fram bildmanér, sätter grafisk färg och form. Gör alla tänkbara kopplingar till er webbutik, såsom affärssystem, frakt och logistiklösningar med mera. Vi sökordsoptimerar så att du blir hittad i rätt sammanhang. Vi ser till att alla delar hänger ihop och talar samma språk.

WooCommerce

WooCommerce har vuxit explosionsartat de senaste åren, och är idag världens mest använda e-handelsplattform. Med WooCommerce får du en fullt integrerad e-handel i din WordPress-sajt, och du hanterar enkelt webbutiken i admin-panelen för WordPress. Allt samlat på ett och samma ställe. WooCommerce är lätt att använda, underhålla och utveckla. WooCommerce är helt enkelt en framtidssäker plattform för e-handel.

Sökordsoptimering

Sökordsoptimering är ett mycket viktigt steg, och WordPress är ett av de bästa content management system som finns när det gäller SEO. Du måste ha mycket och relevant innehåll på varje sida, så det innebär att du måste veta vart du vill nå, och att det krävs en hel del jobb för att nå dit. Att få högre ranking på Google tar tid, och det är en långsiktig SEO-strategi. Men det lönar sig.

Grafisk formgivning & design

Vi älskar design och vi gör logotyper och grafiska profiler, jobbar med typografi, bildmanér, färgpaletter, skapar grafiska element, grafiska manualer, trycksaker, tar fram förslag på papper med mera. Vi levererar grafisk form för både det digitala formatet och för traditionellt tryckt.

Marknadsföring

Vi ser till att alla delar i din marknadsföring hänger ihop och talar samma språk. För att stärka ditt varumärke är det viktigt att skapa igenkänning. Formspråket ska vara enhetligt och som en röd tråd löpa genom allt du uttrycker. Vi gillar lite extra när vi får vara delaktiga från start av ett projekt genom att ta fram idé, mål och strategi.

Och så har vi hela tiden marknadsföringstänket med oss, för det är vad det till slut handlar om. Att du blir hittad och framstår på det sätt du vill. Överallt.
Det är ingen mening med att vara snygg i mörker.

Välkommen att kontakta oss!