Inlägg

E-handel med WooCommerce

E-handel med WooCommerce

Nu ökar E-handeln!

Coronakrisen har ökat intresset för e-handeln och efterfrågan på snabba leveranser med minimal fysisk kontakt. En ny studie av Kantar visar att ökningen av den europeiska e-handeln kommer fortsätta på ännu högre nivåer när epidemin har passerat. Så nu gäller det att hänga med!

WooCommerce & WordPress
WooCommerce har vuxit explosionsartat de senaste åren, och är utan tvekan det mest användarvänliga och mångsidiga e-handelsverktyg som finns idag. Med WooCommerce får du en fullt integrerad e-handel till din webbplats, och du hanterar enkelt dina produkter i administrationspanelen på samma sätt som dina sidor eller inlägg. Allt på ett och samma ställe

Snygg och modern design
Med WooCommerce kan man skräddarsy utseendet så att det håller samma design som hemsidan. Det är inte bara vi på Winternet som tycker att god design är ett måste. De allra flesta kunder förväntar sig idag att webbutiken ska vara snygg, användarvänlig och med smidiga funktioner.

Från yogaklasser till lyxbilar
Med WooCommerce kan ni sälja både fysiska och digitala varor av alla typer och storlekar, erbjuda produktvariationer, komplexa konfigurationer, direktnedladdningar till kunderna och till och med sälja affiliateprodukter från andra marknadsplatser på nätet.

Sälj vad du vill
I WooCommerce finns alla nödvändiga funktioner, och med betalda tillägg kan ni utöka butiken till att ta bokningar, erbjuda medlemskap, skapa återkommande betalningar genom abonnemang, skapa dynamiska prissättningsregler och mycket mer – allt är möjligt med WooCommerce.


Anpassa din butik med tillägg

 • Sälj vad som helst – prenumerationer, medlemskap, bokningar, Product Bundles och annat.
 • Anpassa dina fraktalternativ – Frakt enligt kostnadstabell, Spårning av försändelse, kostnad i realtid från de främsta transportörerna med mera.
 • Hitta din publik, marknadsför på ditt sätt – Google Product Feed, LiveChat, Amazon/eBay-marknadsplatsintegrering med mera.
 • Driver försäljning – Dynamisk prissättning, Smartkuponger, Google Ads med mera.

Fördelar med WordPress och WooCommerce:

 • Säkert och välbeprövat system
 • Lätt att underhålla och vidareutveckla
 • Många utvecklare som bidrar med kod
 • Lätt att använda
 • Stöd för olika språk och valutor
 • Framtidssäker plattform för e-handel
 • Inga licenskostnader gör det kostnadseffektivt

Lista på funktioner i WordPress som Webbshop

 • Sökmotoroptimerat
 • Automatisk fraktberäkning
 • Obegränsat med produktvariationer
 • Rabattkupong-system
 • Stöd för faktura
 • Stöd för olika momssatser
 • Stöd för flera valutor
 • Stöd för flera språk
 • Obegränsat antal artiklar
 • Multipla betalnings-gateways – Möjligt att Integrerara med över 140 regionspecifika gateways inklusive populära val som Klarna, Payson, Stripe, PayPal, Square och Amazon Pay. Apple Pay och Google Pay stöds också.
 • Transportera lokalt eller globalt