Case

Hattgrossisten: Web

Hattgrossisten: Web

Hattgrossisten

Hattgrossisten är nordens största grossist för allt inom hattar, och i deras unika sortiment finns alla material du behöver under ett och samma tak. Strå, filt, dekorationsmaterial, fjädrar, undermaterial, tillbehör och mycket mer. Hattgrossisten levererar till teatrar, produktionsbolag, skolor, butiker, modister, hattentusiaster och hantverkare i hela Norden. Här väntar tusentals produkter under samma tak, redo att förverkliga ditt projekt!

Vad vi gjort

För Hattgrossisten har vi skapat en hemsida med tillhörande webbutik i WooCommerce. Här finns alla nödvändiga funktioner som kan tänkas behövas i en webbshop, såsom möjlighet att lägga till fysiska, virtuella och nedladdningsbara produkter som är enkla, variabla, grupperade eller externa. Skapa rea-priser under en bestämd period, hantera olika moms- och fraktklasser, försäljningsstatistik, orderhantering och -spårning, lagerhantering, kundinloggning m.m.

WooCommerce är idag ett av världens mest använda E-handelsplattformer. Ett välbeprövat system som är lätt att underhålla och att utveckla. Lätt att använda, med stöd för olika spårk och valutor. En framtidsäker plattform för e-handel.