Så jobbar vi med: Hemsidor

Snygga hemsidor och webbutiker som sticker ut i mängden

Hemsidor i WordPress med tydlig design

Vi bygger snygga & lättnavigerade hemsidor, lätta att uppdatera, sökmotoroptimerade och anpassade för olika enheter. Enligt Google söker 77% av svenskarna information på nätet innan de bestämmer sig för ett köp. Det betyder att design och utförande av ett företags webbplats är av största värde.

Lika bra att göra rätt från början

I arbetet med att bygga en webbplats är det av största vikt att skapa en design och struktur som är tydlig och enkel, men också med det där extra som lockar till kontakt och som skiljer dig från mängden. Mycket ligger i tänket bakom, såsom uppbyggnad av struktur, användarvänlighet, känsla och tonalitet. Vi arbetar i WordPress och alltid med den senaste tekniken. Vi anpassar alltid vår design till alla typer av skärmar, enheter och upplösningar.

Design och struktur

Det är viktigt med en design som tilltalar användaren. Idag bedömer de flesta ett företags trovärdighet utifrån webdesignen. På Winternet Web & Reklambyrå börjar vi alltid med ett möte där vi går igenom kundens behov. Vi designar med människor i åtanke när det gäller det visuella, och Google när det gäller teknik, sökmotoroptimering och sökordsoptimering.

Hemsidor i WordPress

WordPress är ett av världens mest populära publiceringsverktyg för webbplatser då det är användarvänligt, flexibelt och sökmotorvänligt. WordPress används av över 75 miljoner hemsidor över hela världen och finns översatt till över 40 språk. En av de största fördelarna: Att du själv kan underhålla din hemsida utan att behöva köpa hjälp vid varje tillfälle.