Så jobbar vi med: marknadsföring

Vi har alltid marknadsföringstänket med oss

Marknadsföring är A och O

Det finns ett flertal plattformar att marknadsföra sina produkter och tjänster på. Utgå alltid från det mobila på hemsidan och i annonseringen för att vara med i den digitala matchen och tänk ”mobile first” i allt ni gör.

Följ upp era aktiviteter och analysera statistik

En gammal skröna är att man aldrig vet vart pengarna man investerar i marknadsföring tar vägen. Men detta gäller inte digital marknadsföring. Här kan du följa statistik och utläsa resultat antingen det gäller ett analysverktyg eller uppföljning av en kampanj på Facebook. Med Google Analytics kan man utläsa hur många besökare man har på sin hemsida, hur de hittar dit, vilken enhet de använder, hur lång tid de befinner sig på en specifik sida och mycket, mycket mer. Om du marknadsför en kampanj på Facebook, kan du se tydligt vad den genererat.

Webbyrå med strategi

Vi jobbar hela tiden med uppföljning och analysering av de marknadsföringsinsatser vi gör för våra kunder. Vi har en tydlig strategi i allt vi gör. En viktig del i detta är också att man jobbar kontinuerligt med att förbättra sin hemsida. Det finns otroligt mycket värdefull information att få genom statistik, så kontakta oss gärna om ni vill ta ett grepp om er digitala närvaro.

Marknadsföring via nyhetsbrev

E-postmarknadsföring är en av de mest effektiva men också mest underskattade formen av marknadsföring på nätet. Vi jobbar med ett komplett och lättanvänt verktyg för nyhetsbrev. Du kan enkelt hantera och gruppera dina prenumerantlistor och får tydlig statistik för varje utskick. Vi hjälper er med design av mobilvänliga och plattformsoberoende mallar för nyhetsbrev.

Facebook/Instagram-annonsering

Många företag väljer att annonsera och marknadsföra inlägg. Men många publicerar material utan planering och egentligt mål. Det räcker inte med närvaro, det måste även finnas en tydlig kommunikationsplan. Vi hjälper dig att sätta din strategi.